Gå till innehåll

Om oss

Bengtsforshus AB bygger, förvaltar och hyr ut cirka 860 lägenheter i Bengtsfors, Billingsfors, Bäckefors, Dals Långed och Skåpafors. I vårt fastighetsbestånd ingår även seniorboende, tre särskilda boende, en centrum fastighet samt ett flertal förråd och lokaler.

Vi är ett kommunalt bolag med säte i Bengtsfors kommun.

Bengtsforshus drivs utifrån ett allmännyttigt syfte vilket innebär att vi kombinerar affärsmässighet och samhällsansvar i vårt uppdrag.

Vi erbjuder ett varierat utbud av bostäder och lokaler för olika behov och livssituationer där alla ska kunna leva i goda bostäder till rimliga priser i en trygg och stimulerande miljö. Vi vill även bidra till jämlika och värdiga levnadsförhållanden, där särskilt barn och ungdomar kan ha en bra uppväxt.

Nyproduktion ska bidra till att skapa en bra blandning av bostäder, för att möta behovet för människor i olika livssituationer

På Bengtsforshus är vi 13 anställda som arbetar med administration, fastighetsskötsel och underhåll. Du kan alltid vända dig till oss om du har frågor eller behöver hjälp med något.