Gå till innehåll

Välkommen till Bengtsforshus nya webbplats

Bild på nya webbsidan

I enlighet med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, har Bengtsforshus webbplats gjorts om för att bli mer tillgänglig. Allt tidigare material finns tillgängligt och lite till.

På den nya hemsidan finns utökad informationen om vad som är bra att tänka på när många bor tillsammans och hur du bäst sköter om din lägenhet. Vi har publicerat tio korta ”fixa-själv-filmer” som är textade på svenska, engelska, arabiska och somaliska. Vi har även utökat informationen om hur vi tillsammans kan hjälpas åt att skapa trivsel så att du och dina grannar kan känna er trygga.

Vi månar om våra hyresgäster och vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen, som är en bra och lätttillgänglig plattform för både information och kommunikation med våra hyresgäster, säger Pernilla Hallin, tillförordnad VD.

Den nya webbplatsen är uppbyggd i Sitevision, en webbplattform som används av många svenska myndigheter och kommuner.

Mina sidor

Inom kort kommer även en ny och utökad version av tjänsten Mina sidor.

Mina sidor finns till för dig som redan är hyresgäst och för dig som söker bostad. Här kan du redan idag felanmäla, signera avtal, ändra uppgifter, säga upp avtal och se dina hyresavier, informerar Mia Schagerholm, marknad och hyresadministratör.

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss

Sidinformation

Senast uppdaterad:
21 september 2023
Sidan publicerad av:
Anna Sandström