Gå till innehåll

Bättre miljö med digitala alternativ för hyresavisering

Dator, iPhone och hörlurar

Foto: Anna Sandström

Bengtsforshus vill bidra till en bättre miljö och en del i det arbetet är att minska vår pappersanvändning. Därför kommer vi att sluta dela ut hyresavin i pappersformat till de hyresgäster som kan ta emot den via e-post eller som kan betala via autogiro eller e-faktura. Det innebär att du som har en e-postadress registrerad hos oss fortsättningsvis kommer att få din hyresavi till din mejl.

Från och med november 2021 kommer så många avier som möjligt att skickas ut via e-post. Så om du saknar hyresavin nästa månad, ta en koll i din e-post eller hör av dig så att vi kan kolla att du har rätt e-posadress registrerad. Du kan också själv kontrollera dina uppgifter genom att gå in på "Mina sidor Länk till annan webbplats.".

Betala hyran med autogiro

Att betala din hyra med autogiro är det smidigaste betalningssättet och kostar inget. Hyran dras automatiskt från ditt bankkonto på rätt dag, varken för sent eller onödigt tidigt.

Är det något som inte stämmer, kan du alltid stoppa en betalning genom att meddela oss eller din bank. Du kan självklart när som helst återkalla ditt medgivande om du vill.

För att starta betalning via autogiro, fyll i blanketten nedan och skicka in till oss.

E-faktura

Om du är ansluten till en internetbank kan du betala dina fakturor från oss som e-faktura. Du slipper pappersfaktura, tjänsten är kostnadsfri och det är miljövänligt. Läs mer om e-faktura.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
18 augusti 2023
Sidan publicerad av:
Jennie Aronsson